Колеги имам нужда от помощ!Искам да си източа нафтата от резервоара,но до колкото знам в гърлото за зареждане имам цедка.По какъв начин мога да го източа?Колата е от подписа.Благодаря ви предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Източване на нафта от резервоара
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от x_4eto Покажи съобщениеКолеги имам нужда от помощ!Искам да си източа нафтата от резервоара,но до колкото знам в гърлото за зареждане имам цедка.По какъв начин мога да го източа?Колата е от подписа.Благодаря ви предварително!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеРазкачи входящият маркуч от филтъра.Вкарай го в някакъв съд, за да събираш горивото и дай контакт.
Аз така на старата кола го източвах около 40-50мин. и тва за около 20л.
Даваш контакт, 20-30сек. и помпата спира, после пак контакт и пак и пак..........
Иначе помъчих с разни маркучи и помпи през дупката за пълнене на резервоара, но мнооо тегаво....sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеМммммм дааа.
Даваш контакт, 20-30сек. и помпата спира, после пак контакт и пак и пак..........
Иначе помъчих с разни маркучи и помпи през дупката за пълнене на резервоара, но мнооо тегаво....Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеМммммм дааа.
Иначе помъчих с разни маркучи и помпи през дупката за пълнене на резервоара, но мнооо тегаво....
Comment
Comment